Tanácsadóink

 

 

 

Virág András elnök: Export – import, technológiai transzfer.

Virág András 1981-ben született, közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskola KVIF karán kereskedelmi szakon.

2008 óta él és dolgozik Vietnamban, jelenleg a TruongKim Trading&Investment Jsc. saigoni székhelyű cégnél dolgozik kereskedelmi igazgatóként, valamint a cég befektetési tanácsadójaként.

2010-ig bezárólag az ITD Hungary magyar állami kereskedelemfejlesztési és marketing cég vietnami kereskedelmi irodáját vezette és jelenleg is Ho Chi Minh város tiszteletbeli magyar konzuljának a gazdasági tanácsadója magyar relációban.

Vietnami munkáját megelőzően Magyarországon egy magas minőségű borokat Távol – Keletre exportáló cégnél dolgozott értékesítőként, Vietnamba is szállított árut.

Fentiekből adódóan jól ismeri a Vietnamba irányuló magyar külkereskedelmet és az abban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket.

Do Hoang Quan alelnök: üzletfejlesztés.

Do Hoang Quan 1982-ben született, a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdaságtudományi szakon.

1988-ban került Magyarországra, ahol tanulmányai elvégzése után önálló vállalkozásai voltak. 2006-ban költözött vissza hazájába, jelenleg a TruongKim Trading&Investment cég vezérigazgatója. Az irányítása alatt álló cég aktív külkereskedelmi tevékenységet folytat Vietnam és számos ázsiai, valamint Ázsián kívüli ország között. A cég emellett belföldi invesztíciókkal is foglalkozik.

Átfogó üzleti tapasztalatait és széles politikai és gazdasági kapcsolatrendszerét anyanyelvi szintű magyar nyelvtudása teszi igazán különlegessé és még értékesebbé.

 

VajdaAVajda Attila: banki tanácsadás, pénzügyek, piaci elemzések és piackutatás, vevőkeresés.

Vajda Attila 1980-ban született, a Nagyváradi Egyetemen végzett közgazdaságtudományi szakon.

2008 óta él és dolgozik Vietnamban az Asia Commercial Bank Securities-nél (ACBS) mint a Vállalati Ügyfelek csoport vezetője. Ezt megelőzően sales&marketing területen dolgozott Hollandiában és Szingapúrban.

A 2013-as évben CFA végzettséget szerzett, a 2012-es évtől fogva ő a vietnami AIESEC tanácsadó testületének elnöke.

2011-ben elnyerte “Az év legjobb vietnámi értékesítője” címet (“Best Salesperson in Vietnam”) az AsiaMoney Brokers Pollnál.
Attila nemcsak a pénzügyek, az értékpapírpiac és a tőzsde világában van otthon, de mélyreható ismeretei vannak a vietnami gazdasági helyzetről, annak folyamatos alakulásáról.

Munkájából adódóan a vietnami vállalatok körében széles kapcsolatrendszerrel rendelkezik.

 Posted by at 2:26 am